top of page

LYST Å JOBBE UTE?

Med mennesker? Med formidling, mestering og kultur? Med krevende- og noen ganger uforutsette omgivelser, og mange ulike utfordringer i løpet av noen timer på tur? 

 

Jeg er ute etter deg som liker å være ute, formidle, har relevant bakgrunn og lokalkunnskap i området hvor du bor. Om du er interessert og bra på foto, har sertifiseringer på båt, kjøreseddel, kan flere språk, har en naturguideutdannelse, jobbet på isbre, kurs i førstehjelp, minibuss eller erfaring med isbjørn er det supert, men ikke et krav. Noen ganger holder det at du er interessert i å vise fra dine favorittsteder i nærmiljøet.

 

Målet mitt er å ha en oversikt over aktuelle kandidater som liker å formidle, og at vi kan ringes om det dukker opp spennende oppdrag der hvor du bor. En vet faktisk aldri hvor neste henvendelse kommer fra. Jobb gjerne fulltid på kontor, disse oppdragene er i første omgang ment som et "krydder" i hverdagen :-) 

Registrer deg uforpliktende via skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg. Bor du i Tromsø-området kan vi godt møtes over en kaffekopp for en prat. 

Vi snakkes!

 

Registrer deg som guide

Takk for at du registrerte deg! Vi holder kontakten.

Man Walking in Fields
bottom of page