top of page

LYST Å JOBBE UTE?

Med mennesker? Med formidling, mestering og kultur? Med krevende- og noen ganger uforutsette omgivelser, og mange ulike utfordringer i løpet av noen timer på tur? 

 

Jeg er ute etter deg som liker å være ute, formidle, har relevant bakgrunn og lokalkunnskap i området hvor du bor. Om du er interessert og bra på foto, har sertifiseringer på båt, kjøreseddel, kan flere språk, har en naturguideutdannelse, jobbet på isbre, kurs i førstehjelp, minibuss eller erfaring med isbjørn er det supert, men ikke et krav. Noen ganger holder det at du er interessert i å vise fra dine favorittsteder i nærmiljøet.

 

Målet mitt er å ha en oversikt over aktuelle kandidater som liker å formidle, og at vi kan ringes om det dukker opp spennende oppdrag der hvor du bor. En vet faktisk aldri hvor neste henvendelse kommer fra. Jobb gjerne fulltid på kontor, disse oppdragene er i første omgang ment som et "krydder" i hverdagen :-) 

Registrer deg uforpliktende via skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg. Bor du i Tromsø-området kan vi godt møtes over en kaffekopp for en prat. 

Vi snakkes!

 

Registrer deg som guide
arrow&v

Takk for at du registrerte deg! Vi holder kontakten.

Man Walking in Fields
bottom of page